Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Friday, 24 March 2017

Kembali setelah hampir setahun...

Salam sahabat maya sekalian. Masih ada lagi ke yang bertandang di blog usang saya ni? Rasanya semakin di lupakan teratak ni. Tapi saya masih yakin ada yang masih berkunjung kerana masih ada pembaca yang menghubungi saya bertanyakan tentang produk dan juga study saya. Daaaaaannn!! jeng! jeng! jeng ! juga tentang novel saya yang belum nampak pengakhirannya..

Tunggu!! Saya akan hapdet satu persatu hokey! Insya Allah saya tidak akan meninggalkan rumah ini terlalu lama lagi!

Okey! yang pertama yang nak saya maklumkan.. bila mula menulis semula di sini bahasa diri aku akan bertukar kepada saya. Lembut sikitkan? maklumlah sekarang makin berkeyakinan dan membawa bersama brand barang kecantikan..! ahaks!

Saya sekarang telah mula menyertai keluarga besar MARY KAY! Gembira dan enjoy sahaja sebenarnya. Bermula dengan belian untuk diri sendiri akhirnya bergelar Beauty Consultant gituu! Ada yang berpendapat..alaaa...tak cantik.. macamana nak promote? hmmm.. kena positif lah.. cantik bila wajah segar.. tiada pigmen.. itu dah cukup bertuah.. kalau nak berubah cantik ke wajah model ala erra fazira memang tak la kan.. So .. be rasional. Kita tetap cantik dengan cara kita dan diri kita sendiri. Keyakinan diri bertambah apabila kita menggunakan produk yang memang untuk cantik!


jom kita tengok apa yang best dalam mary kay  ni.. saya perkenalkan ikut apa yang saya pakai dulu lah..supaya apa yang saya ceritakan adalah sesuatu yang benar dari hati...
Selain pencuci..saya guna hak ni.. 





Okay.. untuk itu jangan malu dan jangan segan kalau korang nak tanya ke.. nak beli ke.. sila lah whatsaapp saya .. number masih tak bertukar 0125656085


Hokey rerakan semua! jumpa lagi esok bersama Nelly hokey! kita cerita pasal lain lak!

No comments:

Post a Comment